Bedrijfsboodschap - Bedrijfsboodschap
Gevraagd
Wij verzamelen momenteel hulpgoederen om deze op een later tijdstip te kunnen verschepen naar Indonesia. Alles is in principe welkom. Mocht u uw zomer of winterkleding weg doen denk aan ons.

Wat nog meer welkom is:
  • Handdoeken
  • Lakens
  • Dekbedden
  • Bestek
  • Servies
  • Pannen
  • Speelgoed

maar uiteraard is alles welkom wat u weg wilt doen.

Reeds geboden hulp
Met enige regelmaat wordt er een pakket tot en met 10kg met luchtpost naar Indonesia gezonden. Hierin doen we kleding en medicijnen waar vraag voor is

Inmiddels is het kindertehuis welke wij in 2012 hebben geholpen voorzien van dagelijkse hulp, en grotendeels zelfsupporting zodat wij ons op andere projecten kunnen richten die onze hulp kunnen gebruiken.

Wij hebben ondere andere de zorg voor 13 kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar, welke op Java in de buurt van Surabaya verblijven.
 
Deze kinderen hebben minimaal kleding en schoeisel nodig.
 
Ze verblijven sinds het overlijden van hun verzorger eind mei 2012 voorlopig in een kindertehuis met nog eens 32 andere kinderen. Al deze kinderen zwierven op straat of zijn te vondeling gelegd.
 
Er is door ons geprobeerd te achterhalen waar de ouders zijn maar tot nu toe zonder resultaat, maar we geven niet op.
 
Het kindertehuis is afhankelijk van donaties van de bevolking en krijgt een beetje geld van de overheid van Indonesia.
 
Wij willen daarom kleding, speelgoed en hopelijk veel meer inzamelen om dit naar Indonesia te versturen.
 
Uiteraard is er heel veel meer dan kleding nodig en welkom maar dat laten we graag over aan degene die wat over heeft voor kinderen die helemaal niets hebben.
 
Wij zorgen ervoor dat deze kinderen naar school kunnen en kopen hun schooluniformen welke ze nodig hebben om naar school te gaan. 
Hun school geld en boekengeld is door ons bekostigd.
Tevens hebben wij voor onze 13 kinderen een health insurance afgesloten die de ziekenhuis en doktors kosten grotendeels vergoed. Helaas hebben wij hier al gebruik van moeten maken dus is het alleen maar goed dat we deze verzekeringen voor ze hebben afgesloten.
 
Maandelijks wordt er op onze kosten rijst, groenten, eieren, een beetje vlees, olie, suiker en water voor de kinderen gekocht. Het is in het verleden vaak voorgekomen dat alle kinderen een paar dagen geen eten hadden, dat is vreslijk om te horen en dat wil je eigenlijk niemand aandoen.
 
Graag vragen wij uw steun om deze kinderen te helpen.
 
Inmiddels steunen wij ook een kindertehuis in Singaraja en Seririt op Bali, dus als u ons wilt helpen alles is van harte welkom.
 
Wij bieden ook hulp aan ouderen en willen nog veel meer voor ze doen maar helaas kunnen wij dat niet alleen.
 
Alstublieft, help ons anderen te helpen.
 
Doneer op ons ING rekening met IBAN nummer NL66INGB0004487507
 
Neem contact met ons op als u vragen heeft.