Bedrijfsboodschap - Bedrijfsboodschap
Gastenboek
 
Graag vragen wij u uw aan- en opmerking en ervaringen met KaliTaman Foundation in ons gastenboek te schrijven.

Uw naam:
Uw e-mailadres *:
Voer reactie in:
 
* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.
Noot: uw reactie wordt niet meteen verwerkt.
Binnen 72 uur zal uw reactie zichtbaar zijn op onze website. 
 
Reacties:
Als voorzitter van onze foundation wil ik graag een stukje in ons gastenboek schrijven:
Zelf ben ik altijd begaan met het lot van andere mensen en probeer altijd, waar mogelijk, te helpen.
Deze eigenschap heb ik van mijn vader, die altijd andere mensen hielp. Helaas is mijn vader overleden, wat een enorm gemis is maar ik zet zijn traditie voort door hulp en steun te bieden aan mensen en dieren die hulp kunnen gebruiken. Ik voel dat mijn vader hier erg blij mee is en me af en toe tekens geeft uit het hiernamaals. 
Mijn roots liggen in Indonesië, waar mijn beide ouders geboren zijn en later verplicht naar Nederland moesten vandaar dat Indonesië een speciale plek in mijn hart heeft.
Samen mocht ik met mijn ouders, welke in 1994 voor het eerst terug gingen, naar Indonesië mee op deze reis en dat werd een hele emtionele reis vol met herinneringen en verhalen over vroeger.
Tijdens deze reis heb ik de prachtige Archipel Indonesië met meer dan 13.500 eilandjes en met nu meer dan 200 miljoen bewoners in mijn hart gesloten.
Zoals je op deze site kunt lezen is Indonesië ook een prachtig vakantieland maar achter de glimlach van de meeste mensen gaat een verhaal schuil waar in veel gevallen ook armoede onder valt.
Graag wil ik, in dit leven, wat ik voel als opdracht en roeping, waar ik kan, mensen en dieren te steunen en te helpen.
Samen kunnen we meer, dus is het idee van de Foundation geboren en hopelijk kunnen we samen meer hulp bieden.
 
Ik nodig u uit om te doneren. Uw donatie komt rechtstreeks ten goede aan de mensen en dieren die hulp kunnen gebruiken en het nodig hebben.
 
geschreven voor Vincent van Dam op 22 september 2012
Keep up the Good work. creating a livable world for people, animals and others who have nothing to spend. they need a dollar dollar, a dollar is all the need! to help those who needed to be back on track.
 
geschreven door Jan op 13 september 2012
Als donateur, wil ik graag zeggen dat jullie goed werk doen! En er geen spijt van heb dat ik gedoneerd heb. Heb van dichtbij gezien dat de mensen en kinderen blij zijn met jullie project'jes en hulp. Blijf volhouden, ik weet dat het een hoop tijd en energie kost, maar jullie doen er een hoop goed mee.