Bedrijfsboodschap - Bedrijfsboodschap
Bestuur KaliTaman Foundation NL
 
Hedy H. D. Royen
Eigenaresse van KaliTaman Embrace Life en medeoprichtster van KaliTaman Foundation.
Sinds 2000 regelmatig te vinden op Bali. Vanaf 2005 mensen aan het ondersteunen op Bali.
Functie: Voorzitter
 
Gert-Jan Pleysier
Mede oprichter van KaliTaman Foundation. In zijn huidige baan verantwoordelijk voor werving & selectie en detachering van technisch specialisten in de (petro)chemische industrie, energiewereld en de olie- en gaswinningindustrie.
Sponsort sinds 2007 een familie op Bali om hun een beter leven te bieden.
Functie: Secretaris
 
Jan van Mondfrans
In zijn huidige baan directeur van J. van Mondfrans VeeTransport. Jan heeft aan de zijlijn gestaan bij de oprichting van KaliTaman Foundation. Zijn eerste bezoek aan Indonesia was in 1996,  sindsdien heeft hij Azië in zijn hart gesloten, met name de eilanden Java en Bali welke hij met regelmaat bezoekt. Altijd geïnteresseerd in hoe dieren vervoerd worden omdat hij zelf een VeeTransport bedrijf heeft wil Jan graag een bijdrage leveren in het bestaansrecht van dieren.
Functie: Penningmeester
 
Vincent L. van Dam
In zijn huidige baan vrachtwagen chauffeur bij Van den Brink in Zeewolde. Vincent wilt graag iets goeds doen voor de bevolking in Indonesia, zegt dat Nederland lang gelden veel goeds in Indonesia heeft gedaan maar de laatste tijd helaas ook slecht heeft gedaan voor Indonesia. Op deze manier wil Vincent een bijdrage leveren.
Functie: Ambassadeur